√Ārak

MegrendelhetŇĎ t√°rhely csomagjaink:

     Untitled Document

Statikus weboldal készítés: 35.000-Ft-tól

Statikus weboldal az internetes megjelenítésre használt legegyszerűbb forma. Általában szöveget és képeket tartalmaz, melyek megjelenését az olvasók nem befolyásolhatják. Ezen weboldalakon való navigációt menü(k) segítik, amelyek menüpontjai más-más oldalakra mutatnak.

 
Dinamikus weboldal készítés: 60.000Ft-t√≥l

Dinamikus weboldalak annyiban különböznek a statikus egyszerű honlapoktól,hogy a tartalmuk dinamikusan változhat a felhasználó tevékenységétől függően. Ilyen tevékenységek lehetnek például fórumban,cikkekhez való hozzászólás, szavazás, kapcsolati adatlap elkűldése, stb.
Dinamikus weboldalakhoz használt technológiák : HTML,PHP,xHTML,xml,JAVA.

 
Portál rendszer készítése:

Portálok a weboldalaknál összetettebb, testreszabható rendszerek. Lehetőségük van a látogatóknak regisztrálni, amely által újabb a vendégeknek nem elérhető funkciókat érhetnek el (pl.: hozzászólás cikkekhez,fórum témához, tartalom beküldése/feltőltése, szavazás, stb.). A megrendelőnek lehetősége van grafikus adminisztrációs felületen keresztűl módosítani az oldalt. Az alap funkciókon felül számos modul beépítésére van lehetőség (pl.: webáruház, hírlevél, belső levelezés, tartalom megosztás, chat, saját blog minden felhasználónak, fórum, stb.).